Domaza
Turkije, Istanboel, Kartal, Kartal
property
Prijs 227 737 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 130 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/03/2017
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen met Zeezicht en Balkon in een Complex in Kartal İstanbul

De appartementen te koop bevinden zich aan de Anatolische kant van Istanbul in de wijk Kartal. Kartal herbergt adembenemende schoonheden zoals het Aydos-bos aan de noordkant, de kustlijn, unieke uitzichten op de zee, het eiland en de natuur. De regio won aan waarde na investeringen en groei in commerciële gebieden, wat de aandacht trok van internationale investeerders. Bovendien biedt Kartal dankzij het ontwikkelde transportnetwerk gemakkelijke toegang tot elk punt van de stad.

Appartementen te koop in Istanbul, Kartal liggen op 400 m van de bushalte, 2,2 km van het bos en de picknickplaats van Aydos, 4,4 km van het metrostation, 5,5 km van de kust, 5,8 km van het treinstation van Marmaray, 9,6 km van de luchthaven Sabiha Gökçen , op 22,6 km van de Eurasia Tunnel en op 25,5 km van de 15 July Martyrs Bridge.

Het project met een perceeloppervlakte van 4.050 m² bestaat uit een gemeenschappelijke tuin, buitenzwembad, fitnessruimte, overdekte parkeerplaats, lift, conciërge, receptiediensten, 24/7 bewaking en beveiligingscamera's.

De appartementen met zeezicht zijn voorzien van een balkon, douchecabine, en-suite badkamer, aparte keuken, smart home-systeem, centraal satellietsysteem en stalen deur.


IST-00996

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Satelliet of kabel-tv, Open haard, Balkon, Lift, Sportschool, Bewaking
Parking
Aparte parking
Energiebronnen
Gas
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen