Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 899 000 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 265 m2
5 Kamers, 4 Badkamers, 4 Slaapkamers
Releasedatum 01/10/2023
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Vrijstaande villa's te koop met uitzicht op zee en Smart Home-systeem in complex in Alanya

Gelegen ten oosten van de kustlijn, herbergt Kargicak de hotels van Alanya die de meeste toeristen trekken. Naast de prachtige natuur en rust heeft Kargicak in de toekomst een groot toeristisch potentieel met zijn oude steden en prachtige stranden langs de kust.

Villa's te koop in Alanya liggen op loopafstand van markten, cafés, restaurants, parken, bushaltes, openbare markten en luxe hotels. Villa's te koop liggen op 600 m van de stranden, 2 km van het centrum van Kargicak, 7 km van het strand van Kargicak, 17 km van het centrum van Alanya, 17 km van het wereldberoemde Damlataş-strand, 19 km van het kasteel van Alanya, 19 km van de oude stad Iotape, 26 km van de luchthaven Alanya Gazipaşa, 27 km van de oude stad Hamaksiya en 140 km van de luchthaven van Antalya.

Het complex met modern design bestaat uit 8 villa’s in 3 verschillende typen op een perceel van 3.511 m². Het complex, geïntegreerd met de natuur, is voorzien van een goed ontworpen tuin, parkeerplaats, privézwembad, internetverbinding, 24/7 beveiligingssysteem, pergola, tuinman en conciërge.

De vrijstaande villa's binnen het complex bieden tevens hoogwaardige voorzieningen en apparatuur zoals privésauna, centraal satellietsysteem, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, spotverlichting, stalen deur, hitte- en waterbestendige wanden, MDF keuken, airconditioning, witgoed, keramische vloeren, smart home-systeem, elektrische rolluiken en vloerverwarming. Vrijstaande villa's hebben door hun ligging ruime en luchtige kamers die profiteren van natuurlijk licht.


AYT-01605

Data

Slaapkamers
4
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Bewaking, Satelliet of kabel-tv, Sauna, Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Airco , Open haard
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West