Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 1 600 000 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 220 m2
6 Kamers, 6 Badkamers, 5 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Vrijstaande Villa met Uitzicht op Zee en de Stad in Alanya Kargıcak

Een van de meest populaire wijken van Antalya, Alanya is een ideale woon-en investeringscentrum met zijn weelderige groene natuur, zonnig klimaat, kristalheldere zee, en met palmbomen omzoomde straten. Alanya is ook een van de toonaangevende vakantie-en wooncentra van het Middellandse Zeegebied dankzij de ontwikkelde sociale en culturele structuur, en de levendige economie.

Villa te koop in Alanya Kargıcak ligt op een rustige en vredige locatie midden in de natuur. De villa ligt op 890 m van Atatürk straat, 1,8 km van Kargıcak strand, 1,8 km van Naula oude stad, 12 km van het centrum van Alanya, 25 km van Gazipaşa-Alanya luchthaven, en 115 km van Antalya luchthaven.

De villa ligt op 652 m² grond en beschikt over een privézwembad met een waterval in de tuin, een open haard, een zithoek, een eethoek en een overdekte parkeerplaats. De villa heeft ook een fitnessruimte, een sauna, een terrasbar en een lift.

De villa biedt ruime leefruimtes en bestaat uit vijf slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, zes badkamers, twee balkons en een terras in het interieur. De modern ontworpen villa is uitgerust met keramische vloeren, aluminium ramen met dubbele beglazing, een acryl aanrechtblad in de keuken, keuken- en badkamermeubels, een vloerverwarmingssysteem, airconditioning, een smart home systeem, een open haard en een jacuzzi. Bovendien wordt de villa geleverd met witgoed van het merk Siemens.


AYT-02722

Data

Slaapkamers
5+
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Terras, Sauna, Jacuzzi, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud, Tuin, Zwembad, Sportschool, Airco , Open haard, Lift
Parking
Aparte parking
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Uitzicht
Zeezicht, Bergzicht
Facing
Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen
Onroerend goed doel
Voor belegging