Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 110 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 70 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/09/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Geavanceerde Appartementen in een Complex met Sociale Voorzieningen in Alanya

Chique appartementen zijn gelegen in een zich snel ontwikkelende regio van Alanya in Payallar. Door hun ligging biedt het voordelige mogelijkheden. Payallar is een regio waar vooral hotels gevestigd zijn. De regio onderscheidt zich als investeringsgebied dat zowel lokale als buitenlandse kopers aanspreekt.

De appartementen te koop in Alanya liggen op 1,3 km van het strand, 2 km van het centrum van Konaklı en het staatsziekenhuis van Payallar, 8 km van het natuurpark İncekum, 12 km van het Cleopatra-strand van Alanya, 14 km van het Aquapark, 15 km van het kasteel van Alanya, 45 km van de luchthaven Gazipaşa en 120 km van de luchthaven van Antalya.

De appartementen bevinden zich in een project met één blok en een perceeloppervlakte van 3.101 m². Het project beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, fitnessruimte, sauna, speeltuin, recreatieruimte, beveiligingscamera's en generator.

Het aantal en type kamers varieert afhankelijk van het appartementtype. Moderne appartementen zijn uitgerust met douchecabines, glossmax keukenkasten, kwartsachtige keukenbladen, gelakte binnendeuren en badkamers met boilers.


AYT-02769

Data

Slaapkamers
1
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Tuin, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard, Bewaking, Satelliet of kabel-tv, Sauna, Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud
Parking
Parkeerplaats
Uitzicht
Zeezicht, Bergzicht
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten