Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 73 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 60 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/03/2025
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Natuur Kasteel en Zeezicht Appartementen in een Complex met Zwembad in Alanya

Mahmutlar is een van de meest ontwikkelde wijken van Alanya op het gebied van sociaal-economische ontwikkeling. Bovendien is Alanya een van de meest aantrekkelijke vakantiesteden in het Middellandse Zeegebied met zijn 6 km lange stranden, winkelmogelijkheden, restaurants met wereldkeuken en dagelijkse voorzieningen zoals klinieken en apotheken.

Appartementen te koop in Alanya liggen op 2 km van het centrum van Mahmutlar, 2,5 km van de zee en het strand, ook is er een servicemogelijkheid naar deze plaatsen, 5 km van de Alaaddin Keykubat Universiteit, 5,5 km van het Dim River National Park, 8ç5 km van Alanya Onderwijs- en Onderzoeksziekenhuis, 12 km van het centrum van Alanya en 27 km van de luchthaven Gazipaşa.

Het complex beschikt over een zwembad, bar bij het zwembad, fitnesscentrum, sauna, Turks bad, stoombad, kinderspeelplaats, minivoetbalveld, generator, parkeerplaats, camerasysteem, complexofficier en strandservice.


AYT-02616

Data

Slaapkamers
1
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Sportschool, Sauna, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Airco , Open haard, Lift, Rolstoel toegankelijk, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Terras
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht, Bergzicht
Facing
Oosten, Het Zuiden, Zuid-oost, Zuidwesten
Onroerend goed doel
Voor belegging