Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 560 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 170 m2
4 Kamers, 3 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/05/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen in Alanya Cikcilli in een Complex op een Goede Locatie

Alanya is een van de favoriete toeristische regio's in het oosten van Antalya, hosting duizenden toeristen per jaar. De appartementen zijn gelegen in de Cikcilli regio waar op loopafstand van vele sociale voorzieningen. Het is ook een geschikte plek voor investeringen.

Appartementen te koop in Alanya zijn gelegen op een rustige locatie in de natuur. De appartementen liggen op 880 m van het winkelcentrum, 1,4 km van het ziekenhuis, 1,5 km van het strand, 2,5 km van het stadscentrum, 36 km van Gazipasa-Alanya Airport.

De appartementen zijn in het project gebouwd op een perceel oppervlakte van 3.965 m² grond. Het project biedt rijke sociale faciliteiten; zwembad, jacuzzi, sauna, fitnessruimte, kinderspeelplaats, parkeerplaats, generator, beveiligingscamera.

De appartementen worden geleverd met functies zoals stalen deur, video-intercom systeem, 7 stuks witgoed, airconditioning in alle kamers, vloerverwarming in elke kamer, elektrische boiler.


AYT-04190

Data

Slaapkamers
3
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Bewaking, Terras, Sauna, Jacuzzi, Satelliet of kabel-tv, Zonder jaarlijks onderhoud, Balkon, Tuin, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard, Lift
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Facing
Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen