Domaza
Spanje, Murcia, Murcia, Murcia area
property
Prijs 235 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 100 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/10/2022
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Prachtige Appartementen met 2 en 3 Slaapkamers aan het Strand in Cartagena Murcia

Betaalbare appartementen gelegen in Estrella de Mar, een residentiële ontwikkeling net ten zuiden van Los Urrutias aan de westelijke oever van de Mar Menor, bieden een gunstige locatie dicht bij het strand. De urbanisatie strekt zich aan de oostkant uit langs het zandstrand van de Mar Menor, terwijl de westkant zich landinwaarts uitstrekt richting de akkers van de Campo de Cartagena.

De appartementen liggen in de buurt van de dagelijkse voorzieningen en het strand, zodat bewoners deze gemakkelijk te voet kunnen bereiken. Bovendien liggen ze op 16,5 km van de populaire wijk La Manga, op 25 km van het bekende winkelcentrum Dos Mares en op 43 km van de internationale luchthaven van Murcia.

De appartementen in Cartagena Murcia te koop liggen in een complex met een elegant ontwerp en bieden bewoners toegang tot een gemeenschappelijk zwembad en parkeerplaatsen.

Met twee tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kasten, een badkamer uitgerust met een inloopdouche, een open keuken, een gecombineerde eethoek en een ruime woonkamer met grote ramen in Franse stijl die uitkomen op een tuin of balkon (afhankelijk van het type appartement), zijn deze appartementen met royale leefruimtes een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een appartement in Cartagena, Spanje.


RMU-00098

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Airco , Open haard, Terras, Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv, Zwembad
Parking
Parkeerplaats