Domaza
Turkije, Antalya, Konyaalti, Konyaalti
property
Prijs 672 355 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 175 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2023
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen met binnen- en buitenzwembaden in een complex in Antalya

De appartementen te koop zijn gelegen in Uncalı, de wijk Konyaaltı in Antalya. Uncalı is een van de meest geprefereerde regio's om in te wonen en de regio heeft een grote verscheidenheid aan woonprojecten.

Appartementen te koop in Antalya, Konyaaltı zijn gelegen op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen. Ook 1,8 km van het ziekenhuis, 2,6 km van het Konyaaltı-strand, 3,7 km van het winkelcentrum 5M, 9,3 km van de oude binnenstad en 22,6 km van de luchthaven van Antalya.

De appartementen in het project zijn gelegen op een perceeloppervlakte van 7.838 m². Het project bestaat uit 6 blokken met elk 4 verdiepingen. Het project heeft kenmerken zoals; binnen- en buitenzwembad, professioneel fitnesscentrum, sauna, lift, tuinhuisje en 24/7 beveiligingscamera's.

In het project zijn verschillende typen appartementen beschikbaar. De appartementen hebben slaapkamers, een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer en een balkon. Interieurdelen van de appartementen zijn onder andere inbouwkeukenapparatuur, airconditioning, vloerverwarming, smart home systeem, combiketel, stalen deur, spot- en led-verlichting, garderobe, douchecabine, generator en tv-systeem.

Het kopen van een appartement in Antalya, Konyaaltı is de meest voordelige beslissing voor investering of wonen.


AYT-03245

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Opslagruimte, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard, Lift, Bewaking, Sauna, Satelliet of kabel-tv, Zonder jaarlijks onderhoud, Balkon, Tuin
Parking
Parkeerplaats, Aparte parking
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten