Domaza
Turkije, Mersin, Tarsus, Tarsus
property
Prijs 90 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 140 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/06/2023
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Ruime Appartementen te Koop in Mersin Tarsus

Ruime appartementen te koop in Mersin zijn gelegen in de regio Tarsus. Tarsus, dat al duizenden jaren de thuisbasis is van verschillende beschavingen, heeft veel filosofen, geleerden en historische dichters voortgebracht. Tarsus valt op door zijn vruchtbare vaste stoffen en omdat het het belangrijkste handelscentrum is.

Appartementen te koop in Mersin bevinden zich op loopafstand van scholen, apotheken en park, ook 2 km van de Tarsus-waterval, 3 km van de dierentuin en het natuurpark, 3,5 km van het winkelcentrum Tarsus, 4 km van de Cleopatra-poort, 4 km van de staat ziekenhuis, 25 km van de internationale luchthaven Çukurove en 42 km van de luchthaven Şakirpaşa.

Het complex bestaat uit 7 blokken en is gebouwd op 30 hectare grond. Het project met appartementen met 3 slaapkamers omvat; voetbal- en basketbalvelden, tennisbaan, wandelpaden, barbecue- en tuinhuisjes, aangelegde zwembaden, markt, 2 kinderspeelplaatsen, generator, dubbele lift, parkeerplaats buiten en 24/7 beveiligingsdiensten en camera's.

Appartementen met 3 slaapkamers omvatten een woonkamer, aparte keuken, badkamer, ensuite badkamer, terras en balkon. De appartementen, waarbij hoogwaardige materialen de voorkeur hebben, zijn voorzien van topgroepproducten. De vloeren zijn bedekt met 1e klas laminaat en keramische producten.


ICX-00074

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Sportschool, Airco , Open haard, Lift, Bewaking, Terras, Tennisveld, Rolstoel toegankelijk, Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud, Tuin, Wasruimte
Parking
Parkeerplaats
Energiebronnen
Gas
Facing
Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten
Onroerend goed doel
Voor belegging