Domaza
Noord-Cyprus, Girne, Ozanköy
property
Prijs 854 295 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 294 m2
5 Kamers, 5 Badkamers, 4 Slaapkamers
Releasedatum 01/02/2026
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Vrijstaande Villa's met Privézwembad in een Complex te Koop in Girne, Ozanköy

Ozanköy is een stad in de Turkse Republiek Noord-Cyprus. Ozanköy, dat verbonden is met de wijk Girne, staat bekend om zijn olijfbomen en natuurlijke schoonheden. Ozanköy, dat de aandacht trekt met zijn historische structuur en traditionele architectuur, is een van de toeristische gebieden van het eiland. De rustige sfeer en historische ruïnes van de regio bieden u nostalgische ervaringen. De stad staat bekend om zijn pittoreske straatjes en traditionele Cypriotische huizen met sporen van de geschiedenis van Cyprus.

Villa's te koop in Noord-Cyprus,Girne liggen op 300 m van het amusementscentrum voor kinderen, 820 m van de openbaar vervoersroute, 1 km van supermarkten, 2 km van exclusieve hotels en uitgaansgelegenheden, 3,1 km van de Engelse School van Kyrenia, 3,6 km van de universiteiten, 4,4 km van het centrum van Girne, 29,4 km van de internationale luchthaven Ercan en 74,2 km van de luchthaven van Larnaca.

Ontworpen met 4 en 6 slaapkamers en 3 verschillende typen, hebben vrijstaande villa's functies zoals een ruime tuin, hobbyruimte, privézwembad, parkeerplaats, gegoten houtkachel, satelliet- en internetinfrastructuur, airconditioninginfrastructuur. In de vrijstaande villa’s wordt bij natte vloeren de voorkeur gegeven aan antislip- en vochtbestendig keramiek en in alle ruimtes is warmte- en geluidsisolatie voorzien.


ECN-00418

Data

Slaapkamers
4
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Zwembad, Rolstoel toegankelijk, Airco , Satelliet of kabel-tv, Balkon, Opslagruimte, Terras, Zonder jaarlijks onderhoud
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht, Bergzicht
Facing
Westen, Oosten, Het Zuiden