Domaza
Noord-Cyprus, İskele, İskele
property
Prijs 1 074 956 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 180 m2
3 Kamers, 1 Badkamer, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/03/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Elegante Woningen met Prachtig Uitzicht in Noord-Cyprus İskele

Gelegen aan de noordoostelijke kust van het eiland Cyprus, is İskele uitgegroeid tot een bekend punt voor investeringen. Het is een strategische locatie op slechts 10 minuten rijden van de stad Gazimağusa en beschikt over tal van voorzieningen, waaronder scholen, ziekenhuizen, markten, stranden, outdoor activiteiten gebieden, hotels en casino's.

Woningen te koop in Noord-Cyprus İskele zijn op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen en Babutsa Beach, 4,5 km naar İskele centrum, 10 km naar Near East College, 14 km naar Gazimağusa Staatsziekenhuis, 15 km naar Eastern Mediterranean University, 19 km naar Gazimağusa Port, 20 km naar Gazimağusa, 49 km naar Ercan luchthaven, 50 km naar Karpaz Gate Marina, 57 km naar Lefkoşa en 70 km naar Larnaca luchthaven.

De stijlvolle woningen liggen in een project van één blok. Er zijn winkels bij de ingang van het blok en er is een parkeerplaats voor elke woning. Door de ligging hebben de woningen vrij uitzicht op zee. De woningen hebben barbecueplaatsen op de balkons. Daarnaast hebben alle woningen grote balkonterrassen en open keukens.

De woningen hebben veel comfortverhogende kenmerken, zoals verlaagde plafonds, een spotsysteem, speciaal ontworpen keuken en granieten werkbladen, marmeren trappen, ingebouwde kasten in de slaapkamers, kwaliteitsbinnendeuren, warmtegeïsoleerde PVC ramen en airconditioninginfrastructuur.


ECN-00108

Data

Slaapkamers
2
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Airco , Lift, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen
Onroerend goed doel
Voor belegging