Domaza
Turkije, Mugla, Bodrum, Bodrum
property
Prijs 960 177 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 236 m2
5 Kamers, 5 Badkamers, 4 Slaapkamers
Releasedatum 01/07/2023
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Met stenen bedekte vrijstaande villas omgeven door de natuur in Bodrum Yalıçiftlik

Yalıçiftlik, waar de beroemde hotels van Bodrum te vinden zijn, is een favoriet gebied van degenen die in harmonie met de natuur willen leven dankzij de rustige baaien en rode dennenbossen. Het gebied biedt een rustig leven en gemakkelijk transport dankzij de nabijheid van Bodrum en de luchthaven. Yalıçiftlik is ook de thuisbasis van natuursporten en heeft beroemde wandelpaden.

Villas te koop in Muğla Bodrum liggen op 500 m van de supermarkt, 3 km van het strand, 16 km van het centrum van Bodrum, 18 km van het winkelcentrum, 18 km van de jachthaven van Bodrum, 19 km van het Mausoleum in Halicarnassus, een van de zeven wereldwonderen, 23 km naar het Bodrum State Hospital en 38 km naar de luchthaven Milas-Bodrum.

Het complex, gebouwd op 12.000 m² grond, bestaat uit 18 villas. Het complex is verweven met de natuur en dichtbij de hoofdweg. Het heeft een privézwembad en een ruime tuin voor elke villa, 24/7 beveiliging en een parkeerplaats buiten. De met stenen bedekte villas hebben ruime tuinen en terrassen.

De villas met vier slaapkamers bestaan uit een woonkamer, een open keuken, vijf badkamers, een balkon, een patio en een bijgebouw. Er is een VRF-airconditioningsysteem in de villas.


BJV-00386

Data

Slaapkamers
4
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv, Tuin, Zwembad, Wasruimte, Airco , Open haard, Bewaking
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Uitzicht
Bergzicht
Facing
Zuid-oost