Domaza
Turkije, Yalova, Merkez, Kadıköy
property
Prijs 327 677 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 180 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/09/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Luxe Appartementen in een Modern Complex met Exclusieve Faciliteiten in Yalova

Luxe appartementen zijn gelegen in Kadiköy, Yalova. De regio is een ideale locatie voor zowel mensen die op zoek zijn naar een vaste plek om te wonen als voor ambtenaren en studenten die hier tijdelijk verblijven vanwege het milde klimaat, de prachtige natuur en de gemakkelijke transportmogelijkheden. Bovendien is Kadıköy een sociaal-culturele regio omdat het de ontmoetingsplaats is van verschillende etnische groepen.

De appartementen te koop in Yalova liggen op 3 km van het ziekenhuis van Atakent, 4 km van de centrale campus van de Universiteit van Yalova, 6 km van de veerhaven van Yalova, 7 km van Termal, 13 km van Çınarcık en 62 km van de luchthaven.

Het gemengde complex, gebouwd op 17.000 m² grond, bestaat uit 426 appartementen, 47 winkels, een restaurant, een bioscoopzaal, een muziekkamer, een speelkamer, een fitnesscentrum, een sauna-massageruimte, een kinderclub, een lobby, overdekte parkeerplaats, 7/24 beveiliging, drie zwembaden, kinderspeelplaatsen en recreatiegebieden.

De appartementen met afbetalings- en lanceringsprijzen hebben een slaapkamer, aparte keuken, en-suite badkamer, badkamer, balkon en terras. Het aantal kamers, badkamers, balkons en terrassen kan variëren afhankelijk van het appartementtype.


YVX-00061

Data

Slaapkamers
3
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Sportschool, Bewaking, Terras, Sauna, Badkuip, Zonder jaarlijks onderhoud, Rolstoel toegankelijk, Satelliet of kabel-tv, Zwembad, Balkon, Open haard, Tuin, Lift
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee, SPA
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Energiebronnen
Gas
Uitzicht
Bergzicht
Facing
Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten
Onroerend goed doel
Voor belegging