Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 1 100 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 282 m2
4 Kamers, 4 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2025
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen in Alanya Kargicak in een complex met uitzicht op Toros, de zee en de stad en rijke activiteiten

Kargıcak is algemeen bekend als een elite woonwijk met zijn kassen, tuinen, markten, restaurants en cafetaria's. Kargıcak is een populair gebied dat verschillende bezoekers en kolonisten aantrekt.

De appartementen te koop in Alanya Kargicak liggen in een wooncomplex met exclusief uitzicht. De appartementen liggen op 1 km van alle sociale voorzieningen, 3,5 km van het strand, 17 km van Alanya District Center, 30 km van Gazipaşa Airport, en 140 km van Alanya Airport.

Het residentiële complex met een 5-sterren hotel vibe biedt een grote schaal van rijke voorzieningen: tennis-en basketbalvelden, minigolf, zwembaden met aquaparken, een luxe restaurant, een bar bij het zwembad, overdekte parkeerplaats, 24 / bewakingsdienst, beveiligingscamera's, een gemeenschappelijke tuin, een barbecue, speeltuin, Turks bad, binnen-en buitenzwembaden, een sauna, fitness, een helihaven, een winkel, een speelkamer, een amfitheater, een bioscoop, een prive-strand, en shuffle service naar Kargicak centrum.


AYT-03872

Data

Slaapkamers
3
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Bewaking, Balkon, Tuin, Sauna, Wasruimte, Tennisveld, Sportschool, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Airco , Open haard, Lift
Parking
Aparte parking
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Uitzicht
Zeezicht, Bergzicht
Facing
Zuid-oost, Oosten, Het Zuiden, Westen
Onroerend goed doel
Voor belegging