Domaza
Turkije, Mugla, Seydikemer, Seydiler
property
Prijs 360 000 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 150 m2
4 Kamers, 3 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/04/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Gelijkvloerse Villa's met Privézwembad in Muğla Seydikemer

De villa's bevinden zich in de Kadıköy buurt van Seydikemer Muğla. Het beroemde Saklıkent Nationaal Park is gelegen in Kadıköy.

De villa's te koop in Muğla Seydikemer liggen op 2 minuten van cafés, restaurants en markten waar je in je dagelijkse basisbehoeften kunt voorzien, op 5 minuten van de school en het staatsziekenhuis van Seydikemer, op 6 km van het Nationaal Park Saklıkent, op 10 km van het wereldberoemde Patara-strand, op 30 km van het stadscentrum van Fethiye en op 64 km van de luchthaven van Dalaman.

De villa's met één verdieping liggen op een perceel van 630 m². De villa's hebben een buitenparkeerplaats, een privézwembad en een grote patio in een grote tuin. De villa's hebben 3 slaapkamers en een open woonruimte met een open keuken in het interieurontwerp. Bovendien zijn alle materialen die gebruikt zijn bij de bouw van de villa's eersteklas en bevatten ze kenmerken zoals dakisolatie van hoog niveau, een stil sanitair systeem, geïsoleerde ramen met dubbele beglazing, eersteklas sanitair en armaturen en LED-verlichting.

De villa's bieden een hoge huuropbrengst dankzij hun kenmerken en gemakkelijke toegang tot de belangrijkste toeristische bestemmingen.


BJV-00444

Data

Slaapkamers
3
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Satelliet of kabel-tv, Tuin, Zwembad, Airco , Open haard, Zonder jaarlijks onderhoud
Facing
Het Zuiden, Zuid-oost, Zuidwesten
Onroerend goed doel
Voor belegging