Domaza
Turkije, Bursa, Nilufer, Nilufer
property
Prijs 142 726 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 191 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/06/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Betaalbare Appartementen in een Prestigieus Project in Nilüfer Hasanağa

Het project is gelegen in de Hasanağa buurt van Nilüfer, Bursa. Hasanağa is het meest populaire investeringscentrum in Bursa. Naarmate de stad verder naar het westen groeit, wordt Hasanağa het nieuwe wooncentrum. Er zijn hier meerdere moderne en gloednieuwe woonprojecten. De buurt heeft een groeiend aantal winkelcentra en sociale voorzieningen.

De appartementen te koop in Bursa, Turkije liggen aan de Naim Süleymanoğlu Boulevard. Er zijn markten, moskeeën, apotheken en winkels binnen handbereik. De appartementen liggen ook op 5 km van de Universiteit van Uludağ, 9 km van het stadsziekenhuis van Bursa, 35 km van de IDO-pier in Mudanya en 136 km van İstanbul Sabiha Gökçen Luchthaven.

Het project biedt 8 blokken van 8 verdiepingen op 24.000 m² grondstukken. Het chique ontwerp en de rijke voorzieningen van het project verhogen de normen in Hasanağa. Het complex beschikt over 24/7 bewakingsdienst, een buitenzwembad, binnen- en buitenparkeerplaatsen, een fitnesscentrum, een cafetaria, een speelzone met biljart en tafeltennis, binnen- en buitenspeelruimtes voor kinderen, een grote tuin en wandelpaden.

Ook het interieur van het project is prachtig. Elke flat heeft 3 slaapkamers. De appartementen zijn uitgerust met vloerverwarming, 4-delige inbouwkeukens, airco's, combiketels en smart home-systemen.


YEI-00139

Data

Slaapkamers
3
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Rolstoel toegankelijk, Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Tuin, Zwembad, Opslagruimte, Airco , Wasruimte, Open haard, Sportschool, Lift, Bewaking
Parking
Parkeerplaats, Aparte parking
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Energiebronnen
Gas
Uitzicht
Bergzicht
Facing
Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost
Onroerend goed doel
Voor belegging