Domaza
Turkije, Mugla, Bodrum, Bodrum
property
Prijs 1 750 000 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 233 m2
5 Kamers, 4 Badkamers, 4 Slaapkamers
Releasedatum 01/05/2025
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Panoramische villa's met zeezicht en privézwembad in Bodrum Konacık

Vrijstaande villa's zijn gelegen in Bodrum Konacık. Bodrum is een van de belangrijkste toeristische plekken van Turkije en ontvangt jaarlijks duizenden lokale en buitenlandse bezoekers met zijn prachtige stranden en hoogwaardige toeristische voorzieningen. Konacık wordt beschouwd als het centrum van het schiereiland Bodrum, dat opvalt door zijn dagelijkse en sociale voorzieningen en gemakkelijke toegang tot andere centra.

Villa's te koop in Bodrum bevinden zich op 1,2 km van het winkelcentrum, 1,9 km van het strand, 4,9 km van het kasteel en de jachthaven van Bodrum, en 38 km van de luchthaven Milas - Bodrum.

Het project heeft een oppervlakte van 18.000 m², inclusief 16 appartementen en 24 villa's met privézwembaden, tuinen en parkeerplaatsen. Door de ligging op een verhoogde heuvel biedt het complex een uniek panoramisch uitzicht in het hart van de stad, recht tegenover de zee. Vrijstaande villa's zijn ontworpen met twee soorten villa-opties met 4 slaapkamers en 5 slaapkamers.


BJV-00470

Data

Slaapkamers
4
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Satelliet of kabel-tv, Zwembad, Balkon, Airco , Tuin, Open haard, Opslagruimte, Bewaking, Terras, Zonder jaarlijks onderhoud
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Zuidwesten
Onroerend goed doel
Voor belegging