Domaza
Turkije, Yalova, Cinarcik, Hasanbaba
property
Prijs 455 384 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 235 m2
4 Kamers, 3 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/05/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Half Vrijstaande Villa's met Zeezicht, Privézwembad en Tuin in Çınarcık

De appartementen liggen in de wijk Çınarcık in Yalova, Turkije. Yalova is een ideaal wooncentrum en een perfecte zomer-winter vakantiebestemming. De stad biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke steden. Samen met de zee en natuurlijke schoonheid is Çınarcık een populaire toeristische trekpleister. Hier zijn schone stranden en leuke faciliteiten.

De villa's te koop in Çınarcık liggen op loopafstand van sociale voorzieningen en dagelijkse behoeften. De villa's liggen op 700 m van het strand, 1 km van de veerhaven en het ziekenhuis van Çınarcık, 15 km van het Yalova Centrum en de veerhaven, 39 km van de Osmangazi Brug en 70 km van de Luchthaven Sabiha Gökçen.

De half vrijstaande villa's in Yalova liggen in een complex met 11.000 m² grondstukken. Het complex bestaat uit appartementen, villa's en commerciële panden. Binnen het complex zijn er gebedsruimten, een fitnesscentrum, een Turks bad, een sauna en speeltuinen.

Het project biedt villa's met 3 slaapkamers en 7 slaapkamers. De half vrijstaande villa's hebben tuinen, zwembaden, veranda's, magazijnen en parkeerplaatsen.


YVX-00029

Data

Slaapkamers
3
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Bewaking, Rolstoel toegankelijk, Terras, Satelliet of kabel-tv, Sauna, Balkon, Tuin, Wasruimte, Zonder jaarlijks onderhoud, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Energiebronnen
Gas
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Noord West, Westen, Noordoosten