Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 193 500 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 140 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/07/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Modern Appartementen Dichtbij de Natuur en de Zee in Alanya

De stijlvolle appartementen vallen op door hun onderscheidende design. Ze zijn gelegen in Avsallar, een wijk van Alanya, een van de populaire vakantiebestemmingen van Antalya.

De appartementen te koop in Alanya liggen op 800 meter van het openbare strand van Avsallar, op 2,2 km van het Incekum Forest Camp, op 3 km van het openbare strand van Incekum, op 19 km van het Kleopatra-strand, op 22 km van het stadscentrum van Alanya, op 60 km van de luchthaven Gazipaşa en op 90 km van het openbare strand van Incekum. km van de luchthaven van Antalya.

In dit elegante project zijn er sociale voorzieningen en voorzieningen zoals een waterglijbaan in het buitenzwembad, een kinderbad, een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, een Turks stoombad, een stoombad, massageruimtes, een kinderspeeltuin, een aangelegde gemeenschappelijke tuin, open parkeerplaats, een speelkamer voor de kinderen, een lobby, dubbele liften, een centraal satellietsysteem, generator, camerasystemen en conciërgeservice.

De gloednieuwe appartementen in het project omvatten appartementen op de middelste verdieping met 1 slaapkamer en duplexappartementen met 2 slaapkamers op het dak.


AYT-02645

Data

Slaapkamers
2
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Lift, Terras, Satelliet of kabel-tv, Sauna, Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud, Tuin, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht, Bergzicht
Facing
Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen
Onroerend goed doel
Voor belegging