Domaza
Turkije, Istanboel, Beylikdüzü, Beylikdüzü
property
Prijs 213 277 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 103 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Chique Appartementen in een Complex met Zwembad in Istanbul Beylikdüzü

De appartementen zijn gelegen aan de Europese kant van Istanbul. Beylikdüzü heeft een kust aan de Zee van Marmara. De attractie groeit snel richting de regio vanwege de nieuwe jachthaven.

Met zijn prestigieuze locatie TEKCE biedt appartementen te koop aan in Istanbul, Beylikdüzü. Appartementen te koop in Istanbul, Beylikdüzü gelegen op 2 km van het strand en de zee, 3,5 km van de jachthaven van Beylikdüzü, 4 km van de snelweg E-5, metrobüs en Marmara Park Mall, 5 km van de jachthaven van Büyükçekmece, 6 km van het meer van Büyükçekmece, 6,5 km van het Küçükçekmece-meer en op 33 km van de luchthaven van Istanbul.

De appartementen bevinden zich in een complex dat uit 3 blokken bestaat. Het project omvat een binnenzwembad, groene zones met sierbaden en tuinhuisjes, wandelpaden, aangelegde gebieden, een moderne fitnessruimte, sauna's, kinderspeelplaatsen, overdekte parkeerplaats, 24/7 beveiliging en beveiligingscamera's.

De appartementen bieden een open keuken en aparte keukenmogelijkheden. Interieurdelen zijn voorzien van inbouwset, high speed internet infrastructuur, stalen deur, laminaat en keramische vloeren, douchecabine, pvc ramen en balkondeur.


IST-01528

Data

Slaapkamers
2
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Badkuip, Satelliet of kabel-tv, Zonder jaarlijks onderhoud, Balkon, Tuin, Sportschool, Zwembad, Open haard, Lift, Bewaking, Terras, Sauna
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Energiebronnen
Gas
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten