Domaza
Turkije, Antalya, Kas, Kas
property
Prijs 650 000 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 179 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/06/2025
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Gemeubileerde Villa's met Binnen-Buitenzwembad in Kalkan Kaş

Kalkan is een populaire vakantiebestemming in Kaş, Antalya. Het biedt het hele jaar door zonneschijn, een semi-tropisch klimaat en turquoise baaien.

De halfvrijstaande villa's te koop in Kalkan, Turkije, bevinden zich in een complex met percelen van 3.800 m². Het complex beschikt over 6 vrijstaande en 8 geschakelde villa's. Ze bevinden zich op loopafstand van cafés, bars, restaurants, apotheken en markten. Bovendien ligt de zee op slechts 3 km van de villa's.

Halfvrijstaande villa's bieden 197 m² bruto en 157 m² netto gebruiksruimte. In de tuin bevindt zich een zwembad van 8x4 m en een parkeergedeelte. Op de begane grond bevindt zich de open keuken en woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, elk met een en-suite badkamer. Eén van de slaapkamers heeft een jacuzzi. Op de kelderverdieping bevindt zich een verwarmd zwembad, een sauna en een Turks bad. Er is ook een zwembad van 10 m² en een halve badkamer.

De gemeubileerde villa's zijn voorzien van een verwarmings- en koelsysteem. Ze hebben ook een open haard, airconditioning en meubilair van hoge kwaliteit.

Met hun locatie, voorzieningen en architectonisch ontwerp; de villa's zijn geschikt voor een jaar lang wonen en huren. Indien gewenst kunnen kopers profiteren van een huurinkomstengarantie.


AYT-03430

Data

Slaapkamers
2
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Jacuzzi, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Badkuip, Airco , Satelliet of kabel-tv, Balkon, Terras, Tuin, Sauna
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Meubel
Gemeubileerd
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Zuid-oost, Zuidwesten
Onroerend goed doel
Voor belegging