Domaza
Turkije, Antalya, Dosemealti, Dosemealti
property
Prijs 136 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 115 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/08/2020
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

2+1 Gemeubileerd Appartement in de 2e Basis van Dosemealti Tepesehir Project

Het appartement te koop is gelegen in een wooncomplex in de Çıplaklı Buurt in het Döşemealtı District van Antalya. Het project biedt comfort-ondersteunende voorzieningen voor de bewoners.

Het appartement te koop in Antalya Dosemealti ligt op loopafstand van sociale voorzieningen en dagelijkse voorzieningen, zoals een markt, bushalte en school. Het appartement in Çıplaklı Buurt ligt op 850 m van Antalya Bilim Universiteit, 2,3 km van Private Termesos Ziekenhuis, 3,9 km van Döşemealtı Wijkcentrum waar u banken, notarissen, geldautomaten, cafes en restaurants te vinden, 19 km van ÖzdilekPark Shopping Center, 25 km van Konyaaltı Beach Park, en 42 km van Antalya Airport.

Het gemeubileerde appartement bevindt zich in een complex dat ligt op een totaal terrein van 4.144 m². Het complex beschikt in totaal over 60 appartementen, een lift, brandtrappen, parkeerplaatsen buiten, beveiligingscamera's, een gemeenschappelijke tuin, een gemeenschappelijk zwembad, speeltuinen, prieeltjes en basketbalvelden.

Het appartement met 2 slaapkamers heeft een woonkamer, een gesloten keuken, een badkamer, een eigen badkamer, een toilet en 2 balkons.

Het appartement met een prachtig uitzicht is uitgerust met een inbouwset, witte apparatuur, een tv, airco's, een combiketel, een radiator, een visueel intercomsysteem, een kapstok in de hal, gemotoriseerde rolluiken, spot & LED-verlichting en een stalen buitendeur.


AYT-03632

Kaart

Kaart

Data

Slaapkamers
2
Eigenschnappen van vastgoed
Satelliet of kabel-tv, Zwembad, Balkon, Tuin, Airco , Open haard, Lift, Zonder jaarlijks onderhoud
Parking
Parkeerplaats
Energiebronnen
Gas
Meubel
Gemeubileerd
Uitzicht
Bergzicht
Facing
Het Zuiden