Domaza
Spanje, Valencia (autonome gemeenschap), Alicante, Alicante area
property
Prijs 390 000 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 125 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/10/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Stijlvolle villa's nabij golfbanen in Polop, Alicante

Polop is een stad in de provincie Alicante die behoort tot de regio Costa Blanca, bekend om zijn gunstige weer en beroemde stranden.

Deze stad, gelegen aan de voet van de berg, biedt alle nodige voorzieningen in de buurt voor een comfortabel verblijf, waaronder supermarkten, winkels en restaurants, die gunstig gelegen zijn op slechts 5 minuten rijden met de auto van de villa's. De luchthaven van Alicante ligt op 45 minuten rijden en de steden Altea en Benidorm liggen op 15 minuten afstand. Deze steden bieden het hele jaar door prachtige stranden, diverse evenementen en tal van vrijetijdsmogelijkheden.

De villa's te koop in Polop Spanje hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, afhankelijk van het model. Ze hebben privétuinen en terrassen, compleet met zwembaden en een garage. De binnenruimtes zijn gevuld met veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen en de woonruimtes zijn ruim met open keukens. Alle villa's zijn voorzien van inbouwkasten en keukenapparatuur.


ALC-00082

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Tuin, Opslagruimte, Terras, Wasruimte, Sportschool, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Airco , Open haard, Badkuip, Bewaking, Rolstoel toegankelijk
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Verwarming systeem
Verwarming
Energiebronnen
Gas, Zonne
Uitzicht
Bergzicht, Zeezicht