Domaza
Turkije, Antalya, Konyaalti, Konyaalti
property
Prijs 413 755 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 200 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/05/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen in een complex met twee blokken en een zwembad in Hurma Konyaaltı

De appartementen te koop in Antalya Konyaalti zijn gelegen in de wijk Hurma. Hurma is een van de meest populaire wijken van de wijk Konyaalti dankzij de ligging nabij de zee.

De appartementen in het Vista Premium project liggen op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen, 2,4 km van het strand, 2,6 km van Sarisu kabelbaanstation, 5,3 km van Olympos ziekenhuis, 12,5 km van Kaleici (Oldtown), en 26 km van de luchthaven van Antalya.

De appartementen bevinden zich in het Vista Premium project, gebouwd op een perceel van 4.598 m², bestaande uit twee blokken met 4 verdiepingen. Het project heeft lofts met 2 slaapkamers, appartementen met 1 of 2 slaapkamers en penthouse duplexen met 3 slaapkamers. Het complex heeft een zwembad, kinderbad, lift, kinderpark, fitness, sauna, gameroom, biljartzaal, gazebo en een 24/7 bewakingscamerasysteem.

Er zijn verschillende flatopties binnen het Vista Premium project. De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin en de duplexappartementen op het dak hebben een terras. De appartementen bestaan uit slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, badkamers en balkons. Sommige appartementen hebben een eigen badkamer. Het aantal kamers varieert afhankelijk van het type appartement.

De appartementen hebben ingebouwde keukens, airconditioners, vloerverwarmingssystemen, combiketels, video-intercom, stalen deuren, spot- en LED-verlichting, garderobes, douchecabines, centrale satellietsystemen en een generator.


AYT-03164

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Satelliet of kabel-tv, Zonder jaarlijks onderhoud, Balkon, Sportschool, Airco , Open haard, Lift, Bewaking, Terras, Sauna
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Facing
Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost